21-jarige voor tweede keer auto kwijt en aangehouden inzake belediging

29/03

Foto: politie

Veenendaal – De politie zag zaterdagavond een auto rijden met een bekende 21-jarige Veenendaler achter het stuur. Recent is de jongeman al drie keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

Bij de laatste keer werd als bijkomende straf zijn auto in beslag genomen. Hier heeft de hardleerse man niet van geleerd. Ook nu werd een proces-verbaal opgemaakt en is zijn auto in beslag genomen en afgesleept.

De jongeman was hiervan niet gediend en begon te filmen (wat niet verboden is, tenzij hinderlijk) en schold de agenten uit met de verschrikkelijkste ziektes. Hier waren de agenten dan niet van gediend en zijn overgegaan tot aanhouding inzake belediging. Gezien de man zelf filmde is ook de telefoon in beslag genomen voor ondersteunende bewijsvoering voor zijn achterlijke gedrag meldt de politie.

Het OM zal de 21-jarige jongen voor beide feiten een straf opleggen.