Schietpartij in Veenendaal (update)

02/12

Foto: Peter van Verseveld

02/12

Foto: Peter van Verseveld

02/12

Foto: Peter van Verseveld

02/12

Foto: Peter van Verseveld

02/12

Foto: Peter van Verseveld

02/12

Foto: Peter van Verseveld

02/12

Foto: Peter van Verseveld

02/12

Foto: Peter van Verseveld

Veenendaal – Maandagmiddag heeft er rond 14:00 een schietpartij plaatsgevonden op de Rondweg-Oost. Hierbij is een persoon gewond geraakt.

Politie is groots uitgerukt en ook is er een arrestatieteam in de buurt gesignaleerd.De politiehelikopter hing ook boven het incident. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie kan verder nog geen details verstrekken.

Update 15:00:
De politie heeft een persoon aangehouden

Update 15:30
De politie meldde dat het schietincident plaats had gevonden op de Rondweg-Oost, dit bleek echter niet het geval. Het slachtoffer bevond zich op de Randweg-Oost. Het daadwerkelijke schietincident is gebeurd op de Cuneraweg met de kruising Brinkersteeg in Rhenen. De man die aangehouden is, is aangehouden in de Eekhoornlaan. Het betreft een 52-jarige verdachte.