Spectaculaire veiligheidsdag in Veenendaal

Veenendaal – Afgelopen zaterdag 29 juni heeft er een spectaculaire veiligheidsdag plaatsgevonden in Veenendaal. Veel bekenden hulpdiensten zijn daar aanwezig geweest zoals brandweer, politie en ambulance maar ook minder bekende hulpdiensten en veiligheids organisaties waren aanwezig. Zo kon je zien dat een  speciaal opgeleide ambulance verpleegkundigen en een lid van het brand en traangas team van de politie vanaf het bakje van de hoogwerker van de brandweer naar beneden abseilde. Ook werden er fietsen gestolen om te laten zien hoe snel je fiets gestolen kan worden. Beveiligingsbedrijf Schipper Security Veenendaal stond er om een praatje te maken over inbraak preventie in uw bedrijf of woning en om nieuwe collega’s te vinden. De stemming van de das was uitstekend door de zon en door de vele leuke activiteiten die er waren voor zowel jong en oud.