Bestuurster afgeleid en rijdt fietser aan

22/02

Foto: Timo van den Brink

22/02

Foto: Timo van den Brink

22/02

Foto: Timo van den Brink

22/02

Foto: Timo van den Brink

22/02

Foto: Timo van den Brink

Veenendaal – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag om 17:56 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Grote Beer. Bij het ongeval is een fietser gewond geraakt.

De bestuurster in de auto was afgeleid door haar kind achterin laat haar man weten. Haar kind was aan het huilen en de vrouw draaide tijdens het rijden om, om de speen in te doen. Doordat ze omgedraaid zat is de fietser te laat gezien met de botsing tot gevolg. De fietser reed op het fietspad en had voorrang. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. De VOA ( Verkeers Ongevallen Analysedienst) komt ter plaatse en zal onderzoek verrichten.