Oproep getuigen inbraak bij kledingzaak

Veenendaal – Uit een kledingzaak in de Hoofdstraat in Veenendaal is in de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 januari een aantal jassen gestolen.

De inbraak vond rond 02.00 uur die nacht plaats. De inbrekers waren op een scooter en gingen er met meerdere jassen vandoor richting het Scheepjeshof. De inmiddels gewaarschuwde politie zocht in de omgeving naar de verdachten, maar bij de Prins Bernhardlaan hield het spoor op.

De verdachten:

droegen donkere kleding
hadden een capuchon over hun hoofd
droegen geen helm.

Ze reden op een scooter met een donkere, matte kleur, vermoedelijk zwart of grijs.

Aangifte

De eigenaar van de winkel deed aangifte en de recherche doet onderzoek.
De politie vraagt

Heeft u in de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 januari iets van de inbraak bij de kledingzaak in de Hoofdstraat in Veenendaal gezien of heeft u informatie over de verdachten? Bel de politie 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.