blogname

112
Nieuws uit Veenendaal en omgeving

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Gewonde en zware schade na kettingbotsing op N233 bij Veenendaal


Veenendaal - Op de middag van donderdag 8 februari heeft een kettingbotsing plaatsgevonden op de Rondweg-Oost (N233) bij Veenendaal. Hierbij botsten een personenauto, een bestelbus en een personenauto met aanhanger op elkaar. Het ongeval vond plaats op de rijbaan vanaf industrie terrein Nijverkamp in de richting van de snelweg A12. De bestuurster van het achterste voertuig is na kort ter plaatse te zijn behandeld in een ter plaatse gekomen ambulance per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd voor een verdere controle.

De Rondweg-Oost (N233) is tijdens de nasleep van het ongeval afgesloten voor al het verkeer tussen de aansluiting met de Prins Clauslaan en de aansluiting met de Wageningselaan.

Een bergingsbedrijf gaat in ieder geval twee van de betrokken voertuigen afvoeren.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws