Vrachtwagen ramt benzinepomp op A12 tussen Veenendaal en Maarsbergen

2018-01-18 23:30:22

Foto: Politie

2018-01-18 23:30:22

Foto: Politie

2018-01-18 23:30:22

Foto: Politie

2018-01-18 23:30:22

Foto: Politie

Veenendaal – Op donderdag 18 januari 2018 omstreeks 09:00 uur heeft een vrachtwagen een benzinepomp geramd.

Vermoedelijk werd de chauffeur op de snelweg onwel en wilde zijn vrachtauto stilzetten op de parkeerplaats. Dit is helaas niet meer gelukt.

De vrachtwagen schoot door tegen een pomp en een geparkeerde auto. Hierbij raakte niemand gewond. De bestuurder van de auto was gelukkig net een bak koffie halen en zat niet meer in De auto.

De bestuurder van de vrachtauto is nagekeken door de medewerkers van de ambulancedienst.

Het tankstation is afgesloten tot het onderzoek door het verkeersteam van de politie is afgerond.

Lokaal nieuws

Flinke buitenbrand Dragonderweg in Veenenda

Veenendaal - Op vrijdag avond omstreeks 22:20 is de brandweer met spoed uitgerukt voor een buitenbrand op de Dragonderweg in Veenendaal. De brand is daar uitgebroken in een maïsveld. Hoe de brand is ontstaan is voor alsnog niet bekend. Meerdere voertuigen zijn terplaatse gekomen om de brand te blussen. De brand is gemeld door meerdere personen die op dat moment de vlammen al meters hoog in de lucht zagen. Brandstichting word niet uitgesloten.

Lees verder...
Oudere man slaat met auto over de kop

Veenendaal - Op de kruising van de Lange Dreef met het Kamgras in Veenendaal is zondag 8 juli een oudere man met zijn auto over de kop geslagen. De man botste met zijn auto tegen een paaltje waarna de auto over de kop sloeg. De man raakte bij het ongeval gewond en is vervoerd naar het ziekenhuis.

Lees verder...
Aanhoudingen in onderzoek handel in drugs

Veenendaal - Dinsdag 24 april hield de recherche twee verdachten aan in een onderzoek naar de handel in drugs. Naar aanleiding van binnengekomen informatie startte de recherche in maart een onderzoek naar handel in drugs. Dit onderzoek leidde naar twee verdachten. De twee mannen van 21 en 25 jaar uit Veenendaal konden dinsdagochtend worden aangehouden. In vier panden in Veenendaal, waaronder woningen, werd een doorzoeking gedaan. De recherche nam onder andere drie auto’s in beslag. Het onderzoek wordt voortgezet, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Lees verder...
Jongen (16) uit Veenendaal overleden na aanrijding met auto in Randwijk.

Randwijk - Een 16-jarige jongen uit Veenendaal is donderdagavond 19 april overleden na een aanrijding op de Randwijkse Rijndijk. De jongen fietste rond 21.30 uur over de genoemde weg en kwam frontaal in botsing met een personenauto. Deze werd bestuurd door een 24-jarige man uit de gemeente Overbetuwe. Door de aanrijding raakte de fietser zwaar gewond. De traumahelikopter werd ingezet. Hulpdiensten en omstanders hebben de jongen nog gereanimeerd, maar hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding. (Bron: www.politie.nl)

Lees verder...
Een kat in het nauw maakt rare sprongen; brandweer Veenendaal in actie

Veenendaal - Op maandag 2 april is de brandweer even na 14:30 uur gealarmeerd voor een dier in de problemen aan het Rembrandtpark in Veenendaal. Een kat kwam door een gat in de muur vast te zitten in een voormalig schoorsteenkanaal. Medewerkers van de dierenambulance waren als eerste ter plaatse maar konden niets doen. De brandweerlieden waren even later ter plekke en klommen allereerst het dak op om het beestje daar te kunnen bevrijden, maar dit bleek al snel niet mogelijk. Hierna heeft men op de bovenverdieping het één en ander open gemaakt. Echter lukte het nog steeds niet om de kat te bereiken, daarom wilde de brandweer water in gaan zetten. Toen de kat dat merkte, kwam het beestje tevoorschijn en was de reddingsactie geslaagd. De kat raakte hierbij niet gewond. De bewoner, en tevens eigenaar van het beestje, is erop gewezen het gat in de muur dicht te maken om dit avontuur opnieuw te voorkomen.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Brand bij bedrijfsverzamelgebouw aan de Westkanaaldijk

Nijmegen - In de nacht van zondag op maandag heeft er op de Westkanaaldijk een grote brand gewoed. De brand werd rond 1:45 gemeld als een autobrand, maar er werd al snel opgeschaald naar grote brand, waardoor er meerdere brandweereenheden ter plaatse gingen. De brand woedde in een bedrijfsverzamelgebouw. Bewoners in Heseveld hadden last van de rook en enkele bewoners zouden misselijk wakker geworden zijn. Of dat verband houdt met de rook is niet bekend. De brandweer had rond 3:00 de brand onder controle meldt de voorlichter van de Veiligheidsregio en kon er gestart worden met nablussen. Niemand is gewond geraakt. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Lees verder...
Woningbrand aan de Cornelis Florisstraat

Nijmegen - De brandweer is zondagavond om 21:57 gealarmeerd voor een woningbrand aan de Simon Stevinstraat, echter betrof het een woningbrand aan de Cornelis Florisstraat. Meerdere eenheden gingen ter plaatse. De brand woede op de eerste verdieping en is ontdekt door een buurtbewoner. De bewoner van het huis is gewaarschuwd door de buurtbewoner en kon tijdig het huis verlaten.De bewoner is opgevangen door de overburen. De brand is ontstaan op een nachtkastje en vervolgens zijn de gordijnen in brand gevlogen laat de woordvoerder van de brandweer weten. Niemand is gewond geraakt. De woning heeft rook en waterschade opgeleverd en is tijdelijk onbewoonbaar.Bij de brand is veel rookontwikkeling vrijgekomen. De brand trok veel bekijks van omwonenden.

Lees verder...
Met vuur spelende kinderen zorgt voor brand

Nijmegen - Zondagavond is de brandweer om 20:17 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Celsiusstraat. De brand is aangestoken. Buurtbewoners zagen kinderen met vuur spelen, waardoor de brand zou zijn ontstaan. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur zich uitbreidde. Er is 20 tot 30m2 gras verbrand. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Lees verder...
Veel schade na ongeval op de Herenstraat in Rhenen.

Rhenen - Op zondag avond omstreeks kwart voor zeven is er een ongeval gebeurt op de Herenstraat in Rhenen. Daarbij zijn 2 voertuigen met elkaar in botsing gekomen midden op het kruispunt met de stikke hucht. De voertuigen zijn mogelijk door een voorrangsfout met elkaar in aanraking gekomen. De weg was een ruimtetijd flink ontregeld. De voertuigen zijn flink beschadigd en afgesleept door de berger. Een ambulance is terplaatse gekomen om de personen te controleren, maar niemand hoefte mee naar het ziekenhuis

Lees verder...
Bewoners blussen brand aan de Westlandseweg in Maassluis

Op zondagmiddag 22 juli werd de Maassluise brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Westlandseweg in Maassluis. Aldaar stond een heg in brand. Bewoners en omstanders wisten de brand al snel te blussen en hebben erger voorkomen. De brandweer hoefde uiteindelijk niet meer uit te rukken. De brandoorzaak is niet bekend.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws