blogname

112
Nieuws uit Veenendaal en omgeving

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Auto uitgebrand


Veenendaal - In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 oktober brandde een auto uit aan het Schrijverspark. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 01.55 uur kwam de melding van de brand. Een auto bleek volledig in brand te staan. De auto brandde uit en een auto die ernaast stond liep ernstige schade op door de hitte. Beide auto’s waren total-loss. Getuigen hadden kort na de brand twee scooters hard horen wegrijden.

Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de brand of in de periode ervoor? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche in Veenendaal via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Online melden kan via onderstaand tipformulier of anoniem via M-online.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws